De ce Black Friday imobiliar la Dream Residence

Febra Black Friday ne-a cuprins si pe noi, chiar daca nu putem spune ca suntem mari iubitori de traditii americane, ci suntem mai degraba pasionati de cele romanesti. Adica, de exemplu, nu ne-am costumat niciodata de Halloween… Dar atunci cand vine vorba de Valentine’s Day nu ne putem abtine sa nu luam cateva flori si ciocolate. Pe acelasi principiu nu ne-am putut abtine sa nu intram in hora reducerilor lunii noiembrie.
Proiectul Dream Residence da startul unei saptamani speciale, in perioada 22-29 noiembrie, oferind un apartament cu doua camere si suprafata de 58 mp utili, la un pret mai mult decat promotional de 37.640 euro (pret redus de la 43.900 euro). Si nu este vorba de orice apartament, ci de unul care poate fi inscris fara nici un dubiu in categoria celor de lux, daca tinem cont de faptul ca are placaje ceramice Armani, similare celor folosite in hotelurile de 5 stele din Dubai.
Pentru cine nu s-a convins inca, noi chiar oferim apartamente cu adevarat speciale si nu mintim cu nimic atunci cand va vorbim de finisaje Armani. Prima etapa a Dream Residence a beneficiat intr-adevar de placi ceramice din colectia semnata de celebrul Italian. Asta nu inseamna ca celelalte imobile au finisaje de calitate inferioara. Toate materialele pe care constructorii nostri le-au folosit sunt din clasa “high”. De aceea un apartament in ansamblul Dream Residence nu costa 18.000 euro…. Cu toate astea noi am facut tot posibilul sa mentinem un pret decent. Dar nu am facut si nu vom face rabat la calitate. Chiar daca facem aceasta promotie Black Friday, nu inseamna ca am scos la vanzare apartamente pe care nu le puteam vinde sau care au vreo problema. Inseamna doar ca vrem sa fim cu un pas inaintea tuturor si, nu in ultimul rand, sa fim alaturi de cei care isi doresc o casa noua, asa cum am facut-o de fiecare data.
Ne-am recomandat mereu ca fiind ansamblul care te face sa te simti “acasa”. Si tocmai de aceea nu ne permitem sa facem rabat la calitate. Acasa inseamna mai mult decat un imobil nou, inseamna confort si liniste, fara stresul ca oricand, de exemplu, se poate sparge o teava, stres pe care multi dintre cei care locuiesc in blocuri il au. In plus, reteaua de curent este noua, fiind corect dimensionata pentru apartamentele in constructie. Blocul este prevazut la subsol cu o statie de pompare. In cazul in care sunt anumite probleme la reteaua stradala de apa, noi putem suplimenta cu statia de pompare, astfel incat niciun locatar sa nu aiba vreun discomfort.
Un alt aspect important de care ar trebui sa tina cont orice viitor proprietar este cel legat de confortul termic – locuintele din Dream Residence sunt termoizolate cu polistiren de fatada de 10 cm, tamplaria este realizata cu profil Rehau colorat in masa, iar geamul termoizolator este unul cu control solar. Toate apartamentele au centrala termica proprie de 24 KW si aparat de aer conditionat. De asemenea, trebuie precizat si faptul ca toate apartamentele au certificate energetice clasa A. Dar la acest subiect vom reveni in curand, mai ales ca ne pregatim de iarna si vrem sa ne asiguram ca fiecare locatar Dream Residence va fi linistit ca acasa va gasi caldura mult dorita.
Deci, indiferent ca este Black Friday sau nu, apartamentele Dream Residence va invita sa le descoperiti nenumaratele avantaje. Asa ca… anuntati-va toti prietenii ca pot profita de acest “black Friday imobiliar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>