Dream Residence 3

Harta Bucureştiului s-a modificat şi  în zona de sud–vest. Aici s-a născut, în urmă cu doi ani, un perimetru numit Cartierul Nou. Câteva sute de familii trăiesc deja un nou mod de viaţă în imobile construite în conformitate cu cele mai moderne standarde de calitate. Ei pot depune mărturie despre ceea ce înseamnă  “Viaţă. Familie. Acasă”.
Nu la periferie, nu în judeţul Ilfov, ci într-o zonă situată la numai 4 km de centrul Capitalei, s-a născut un nou cartier plin de vigoare şi prospeţime, ce răspunde cerinţelor actuale din piaţa imobiliară.
Cartierul Nou, este conectat în totalitate la infrastructura Bucureştiului, dar oferă propriul stil de viaţă. Imaginează-ţi că vei locui într-un condominiu ce propune rezidenţilor săi, pe o arie relativ restrânsă, pieţe, grădiniţe particulare, after-school, locuri de joacă şi agrement, magazine cu diverse profiluri, unităţi bancare, restaurante, servicii igienico-sanitare (coafor, frizerie, cabinet stomatologic, farmacie, cabinet veterinar),  locuri de parcare individuale, terenuri de sport, zone verzi. Această multitudine de instituţii publice sau private nu atrage după sine nici un cost suplimentar de întreţinere sau mentenanţă, ci doar sporeşte gradul de confort al celor ce aleg să locuiască aici.
Dream Residence a lansat faza a 3-a a proiectului, urmând ca din martie 2014 Cartierul Nou să capete o cu totul altă anvergură. Mai precis, s-a început sistematizarea suprafeţei de 25.000 de metri pătraţi şi proiectarea unui număr de 1.000 de unităţi locative. În acest megaproiect este inclusă şi infrastructura creată în zona de Confort Urban, care se alătură cu un număr important de noi apartamente ce vor fi deservite de propriile galerii comerciale şi servicii conexe.
Alege să trăieşti în Dream Residence, un ansamblu rezidenţial în care “Calitatea face diferenţa!”
Preţurile de vânzare pornesc de la doar 24.900 de euro şi cu toate acestea unităţile locative din ansamblul Dream Residence au în dotarea standard finisaje de lux, placaje ceramice import Italia, centrală termică de ultima generaţie, aer condiţionat, loc de parcare suprateran inclus în preţ (opţional loc de parcare subteran), videointerfon şi, bineînţeles, sunt racordate/contorizate individual la toate utilităţile (gaze naturale, energie electrică, apă curentă, canalizare). Oferta imobiliară este foarte diversificată, de la garsoniere până la nenumărate tipuri de apartamente cu 2 şi 3 camere, având compartimentări şi suprafeţe pentru toate necesităţile, gusturile sau posibilităţile.
Ansamblul rezidenţial Dream Residence se află în sectorul 5 al Capitalei (cartierul Rahova), având ca vecinătăţi Piaţa Rahova-Economat, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei, precum şi marile magazine şi centre comerciale aflate în apropiere (Liberty Mall, Kaufland, Prosper, Doldora, MegaImage, cu acces facil la mijloacele de transport în comun şi infrastructura zonei (unităţi de învăţământ de toate nivelurile, pieţe agro-alimentare, instituţii publice, zone de agrement).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>