Tombola Dream Residence

Targul  imobiliar Timon- aprilie 2013 va fi prilej de bucurie pentru una dintre familiile ce-i vor trece pragul in cautarea de locuinte. Mai exact, in perioada 18-21 aprilie, vizitatorii se pot prezenta la standul Dream Residence si, completand talonul de participare oferit gratuit de promotori, vor participa la tragerea la sorti ce va avea loc in ultima zi a evenimentului (duminica 21 aprilie 2013). Premiul?! O vacanta de vis pentru familia extrasa din urna, in perioada 1- 6 mai,  5 nopti spectaculoase intr-un hotel de lux din Halkidiki-Grecia.

Sarbatorile Pascale se sarbatoresc in peninsula intr-un  mod cu totul special, pe care merita sa-l traiti macar o data in viata. La fel si ziua de 1 Mai, ce precede acest eveniment si creeaza astfel o punte numai buna pentru vacanta de vis, cu soare, plaja si recreere. Intreaga Grecie va fi in sarbatoare timp de o saptamana, grecii stiu sa petreaca, stiu sa uite de necazuri si, pe deasupra, sunt cele mai ospitaliere  gazde.

Am ales personal locatia (Hotel Athena Palace), m-am bucurat de ea in aceeasi perioada a anului trecut, am trait Noaptea Invierii pe acele meleaguri unice.

Va asteptam la tombola Deam Residence si speram ca duminica dupa-amiaza sa va uram…DRUM BUN!

G

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>