Reteta cartierului ideal

Intr-un articol publicat in urma cu doua luni in cotidianul Romania Libera, jurnalistul spunea ca “Dream Residence este ansamblul care te face să te simţi ca acasă”. Chiar daca suna pr-istic cat cuprinde, toti cei care viziteaza blocurile construite de noi se conving inca de la prima vedere ca fraza mai sus enuntata este cat se poate de adevarata.

A fost de-a binelea amuzant in week-endul care tocmai ce a trecut sa vedem fetele celor pe care ii duceam de la Casa Poporului catre sectorul 5 al Capitalei, zona in care se afla cartierul nostru. (La Casa Poporului s-a desfasurat Targul National Imobiliar la care am fost si noi prezenti) La plecare vizitatorii se urcau in masini aproape cu forta, de gura agentilor nostri, gandindu-se ca Rahova nu este tocmai cartierul visurilor lor, iar odata ajunsi in locatie nu se mai lasau dusi. “Noua Rahova”, cum i se spune cartierului din Pucheni care s-a dezvoltat in ultimii ani, nu este un paradis al cainilor comunitari si nici al manelelor. Este o zona curata si in plin avant, plina de blocuri nou-noute. Si mai mult de atat, Dream Residence chiar este de… vis. Fiecare vizitator pe care l-am trecut pragul ansamblului a fost surprins de calitatea superioara a constructiei, calitate pe care dealtfel nu o gasesti in multe cladiri din Bucuresti, indiferent de zona. Deci, sa vezi si sa nu crezi?! Luni dimineata la prima ora, dupa o vizionare facuta cam duminica pe la pranz, un domn hotarat s-a prezentat la noi la birou cu banii cash hotarat sa cumpere un apartament. Si el nu e singurul. S-au mai anuntat si altii J

Banuim noi ca un argument in plus pentru deciziile rapide a fost si pretul care este unul chiar decent. Si ar mai fi ceva. Cei care deja locuiesc in cartierul Dream Residence sunt niste viitori vecini foarte prietenosi. Niciunul dintre ei nu se supara daca ii batem in usa cu un viitor potential vecin care vrea sa vada cum arata un apartament deja finalizat.

Trebuie sa facem asta intrucat blocul 3, in care s-au lansat vanzarile, abia se afla in constructie, iar oamenii vor sa vada pe viu ce vor cumpara, si nu doar pe hartie. Mentionam ca acest imobil va fi identic cu cel deja construit. Pe sistemul: daca ceva functioneaza, de ce sa il schimbi? Iar Dream 2 chiar functioneaza in conditiile in care s-au vandut toate apartamentele cu doua camere si garsonierele din el. Mai exact, din 84 de apartamente sunt deja locuite 70, disponibile mai sunt doar trei camere.

In concluzie, dragi locatari ai Dream Residence, pregatiti-va pentru noi vecini si… dragi noi vecini: bine ati venit! Daca are cineva vreo nelamurire, puteti comenta chiar aici, pe blogul nostru. Promitem ca vom raspunde fiecarei intrebari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>