Romanii si bucataria inchisa!

Romanii si bucataria inchisa!

by Ralu Popescu

In urma unor sondaje de opinie, realizate in urma cu ceva timp, a rezultat faptul ca romanului ii place sa manance mult si se uite la televizor.

Ce nu au mentionat realizatorii sondajului?!? Romanului ii place sa se uite la TV in timp ce mananca… si unde mananca?!? In bucatarie… tot din sondaje aflam ca, simplul roman isi petrece mai mult de jumatate din timpul liber in mica sau marea lui bucatarie, povestind, mancand si uitandu-se la televizor.

Din proprie experienta, am mai aflat ca ii place ca bucataria unde locuieste sa fie inchisa. El nu cauta apartamente moderne, nu! Ci se indreapta tot catre compartimentarea clasica… cea mai mare cerinta a sa fiind bucataria inchisa.

De ce inchisa?!? Pentru ca ii place sa gateasca dom-le’… gateste mult… si mananca si se uita la TV… iar toate aceste activitati nu se pot petrece intr-un spatiu deschis.

El are nevoie de intimitate! Intimitatea bucatariei nu poate fi inlocuita de nicio camera de zi de 20 de metri patrati ce are bucataria deschisa… Ca are 7 metri patrati, ca are 10 sau 15 metri patrati, bucataria romanului trebuie sa fie inchisa.

Mai sunt si cazuri, ce-i drept, carora nu le displace cea de tip open-space… nu opteaza pentru ea, dar nici nu le displace, atata timp cat apartamentul ce urmeaza a fi achizitionat nu depaseste bugetul.

Si fara sa vreau am atins problema! Problema de care se loveste zi de zi agentul imobiliar, in momentul in care potentialul cumparator are foarte multe cerinte si un buget foarte mic. De cele mai multe ori, cei care nu inteleg ca de 35000 euro nu iti poti cumpara apartament de 60 de metri patrati si cu bucatarie inchisa, sunt clienti pierduti. Ce poti tu, agentule, sa faci? Sa te resemnezi… sau sa te bucuri, pentru ca, dupa cum se stie, “dupa ploaie, iese soarele”… ce vreau sa spun?!? Vreau sa spun ca unii dezvoltatori au realizat ce anume se cere pe piata, au tinut cont de opinia cumparatorilor si au inceput sa construiasca in functie de doleantele acestora.

Un bun exemplu il ofera ansamblul rezidential Dream Residence.

Daca in prima parte a proiectului s-a optat pentru apartamente cu o arhitectura mai moderna, cu open-space, terase foarte mari, apartamente ce erau destinate mai mult persoanelor tinere cu posibilitati financiare mai ridicate… in cea de-a doua partea a proiectului, dezvoltatorii au inteles cu ce se confrunta piata imobiliara in prezent. Asadar, Dream Residence 2 (faza a 2-a a proiectului) reprezinta un bun proiect imobiliar ce intruneste toate cerintele de pe piata, la momentul actual… constructie solida, compartimentare decomandata, suprafete generoase, bucatarii inchise, balcoane, loc de parcare suprateran gratuit… pe scurt ceea ce doreste romanul de rand… romanul cu venituri mici spre medii… romanul caruia ii place sa gateasca, sa manance si se uite la televizor! happy

 

Dream Residence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>