Despre noi | Contact
0734.824.188

Dream Residence Rahova

Ansamblu rezidential nou cartier nou Rahova, vanzari garsoniere si apartamente noi Direct de la Dezvoltator.

Apartament 2 camere 43.900 Euro Dream Residence

Apartament 2 camere 43.900 Euro Dream Residence

De ce Dream Residence? De ce acest apartament? Dream Residence pentru ca respecta cu sfintenie motto-ul “Calitatea face diferenta”. Acest lucru este vizibil din toate punctele de vedere. Zona in care se afla ansamblul, sectorul 5 al Bucurestiului, este una in plina dezvoltare cu acces la aproape orice iti poti dori, mijloace de transport in comun, hipermarketuri, piete, centre comerciale etc. Cladirile sunt construite cu materiale rezistente, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Suprafetele locuintelor sunt calculate in asa fel incat sa sadisfaca gusturile si nevoile oricui.

De ce acest apartament? Pentru ca este compartimentat intr-un stil modern si ofera in acelasi timp atat confort, cat si intimitate, fara insa sa te faca sa te simti inchis intr-o cutie de chibrituri. Vorbim totusi de o suprafata utila de 54,35 metri patrati, mai mult decat suficient pentru o familie de 2-3 persoane.

Ce face acest apartament special? De exemplu bucataria semideschisa, care impreuna cu livingul are 22 metri patrati utili. Poti astfel sa gatesti in timp ce stai de vorba cu prietenii sau sa amenajezi un bar care sa desparta cele doua incaperi si care sa iti transforme apartamentul intr-unul demn de revistele de amenajari. Dormitorul este si el special, fiind prevazut cu un dressing suficient de mare cat sa iti incapa intreaga garderoba. Un total de 16,5 metri patrati utili. Houl are si el un dressing separat, iar suprafata acestora este de 4,9 metri patrati utili. Baia este de asemenea suficient de incapatoare, respectiv 4,3 metri patrati utili. Pentru ca apartamentul sa fie complet se impunea si un spatiu pentru servit cafeaua in zilele calduroase, un spatiu pe care il poti transforma intr-o micuta gradina plina cu jardiniere – un balcon de 6,3 metri patrati utili.

Aceste apartamente sunt dotate cu centrala proprie, cu aer conditionat, si se predau finisate cu materiale majoritatea de import (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in baie). Sunt racordate la toate utilitatile si contorizate separat.

Nu in ultimul rand, fiecare proprietar primeste cadou un loc de parcare suprateran.

2 Suprafete:
  • Dormitor + Dressing - 16,5 mp utili
  • Living + Bucatarie - 22 mp utili
  • Hol + Dressing - 4,9 mp utili
  • Baie - 4,3 mp utili
  • Balcon - 6,3 mp utili
Suprafata totala utilia: 54,35 mp
contact

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.