Despre noi | Contact
0734.824.188

Dream Residence Rahova

Ansamblu rezidential nou cartier nou Rahova, vanzari garsoniere si apartamente noi Direct de la Dezvoltator.

Apartamente Cartierul Nou Rahova

    Apartamente noi in Cartierul Nou Rahova, de vanzare  in cadrul ansamblului Dream Residence.
 
  Zona care se întinde de-a lungul Şoselei Sălaj s-a dezvoltat intensiv, fapt care a condus la o cerere puternică, întrucât poziţionarea complexului rezidenţial este la doar 4 km de Piaţa Unirii.

In anul 2015 dezvoltatorul imobiliar a demarat faza a V-a a proiectului Dream Residence din Şoseaua Sălaj, situat în partea de SV a Bucureştiului, care cuprinde zece blocurisase imobile date in folosinta si patru clădiri în execuţie şi vândute în proporţie de 85 %.

Reprezentanţii Dream au lucrat pentru obţinerea tuturor autorizaţiilor de construcţie, acest proiect, al V-lea, făcând trecerea de la ansamblul rezidenţial de sine stătător la dezvoltarea unei comunităţi urbane integrate.

Faza a cincea a proiectului Dream Residence, care are o suprafaţă de 22.755 mp (suprafaţă totală teren inclusiv drumurile de acces), este prevăzut cu garsoniere cu suprafeţe totale cuprinse între 37 mp şi 46 mp; apartamente cu două camere clasificate pe mai multe tipuri, care variază din punct de vedere al mărimii, începând cu 44 mp şi ajungând până la 62 mp şi două tipuri de apartamente cu trei camere. Toate unităţile proiectului sunt destinate vânzării. Echipa managerilor de vânzări este dezvoltată “in house”, astfel încât  interesele clienţilor să fie o prioritate în procesul de achiziţie a unei locuinţe, comisionul tranzacţiei fiind 0% pentru client. Apartamentele, împărţite modern, construite cu simt de răspundere, sunt predate la cheie, inclusiv cu finisajele exterioare şi interioare, de o calitate superioară, şi beneficiază de toate utilităţile necesare (apă, canalizare, gaz, curent electric, etc).

Pentru un confort sporit al locatarilor complexului, întreaga suprafaţă a terenului este împărţita astfel: 30% din suprafaţă este construită la sol, 30% - spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii şi diferenţa de 40% reprezintă parcări şi zone de circulaţie.

Preţurile pe care le practicăm sunt reale din punctul de vedere al investiţiei şi calităţii. Astfel, garonierele pornesc de la o valoare de 36.900 de euro pentru o suprafaţă de 41 mp, apartamentele de 2 camere au preţuri cuprinse între 39.900 euro pentru o unitate locativă de 44 mp şi ajung până la 56.900 euro - cele de 61 mp (etaj intermediar). Pentru un apartament de trei camere, costul oscilează între 49.900 euro şi 71.900 euro.

Vezi aici situatia apartamentelor disponibile la vanzare in cadrul ansamblului Dream Residence

dream residence - apartament 2 camere rahova   In acest moment, aproximativ 614 familii pot depune mărturie pentru modul nou de viaţă într-un cartier în care “Calitatea face diferenţa!”

   Toate proiectele Dream Residence au fost dezvoltate din pasiune pentru ceea ce facem, avand in spate o echipa dinamica, tanara si plina de idei.

   Astfel, s-a obtinut un concept de dezvoltare imobiliara inexistent pe piata, printr-o oferta de calitate superioara la preturi accesibile puterii de cumparare.

Cum?


Printr-o organizare riguroasa a executiei, prin negocieri interminabile cu furnizorii si prin pierderi cat mai mici.

Am inteles ca piata imobiliara se maturizeaza si clientii incep sa stie ce vor iar noi vom trebui sa raspundem prompt solicitarilor lor.

garsoniera rahovaOferta de apartamente din proiectul Dream Residence ( ansamblu rezidential de apartamente noi in Rahova) cuprinde garsoniere de la 36.900 Euro, apartamente de 2 camere de la 44.900 Euro si apartamente de 3 camere de la 51.900 Euro.

Complexul este prevazut atat cu parcari supraterane, cat si cu parcari subterane. Acestea pot fi achizitionate contracost.

Dezvoltari viitoare ale ansamblurilor Dream Residence

Urmărim să răspundem tuturor nevoilor locative, atât în rândul tinerilor, cât şi în rândul celor care preferă să-şi schimbe locuinţa actuală cu una într-un ansamblu rezidenţial, din motivele pe care le cunoaştem deja cu toţii (durata mai mare de viaţă, confortul, compartimentarea modernă etc.).

În următorii zece ani se preconizează continuarea proiectului de investiţii Dream Residence în aceeaşi zonă, pe o suprafaţă de aproximativ 40.000 mp.


Pentru toate detaliile legate de dezvoltarea acestui proiect, pentru informatii despre promotiile si discounturile pe care vi le oferim la achizitia unui apartament in Noul Cartier Rahova, contactati departamentul nostru de vanzari.

Echipa de vanzari a ansamblului Dream Residence:

STEFAN SANDU

Sales Manager
0721.246.314
stefan@dream-residence.ro

ANDA DRAGOMIR
Sales Manager
0733.501.444
anda@dream-residence.ro

LUCIAN TOROPU
Sales Manager
0766.227.431
lucian@dream-residence.ro

ALINA COJOCARU
Marketing Specialist
0741.245.100
alina.cojocaru@dream-residence.ro

contact

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.