Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/WWW/apartamenterahova.com/cms/lib/db.inc on line 110 Dream Residence - ansamblu rezidential de apartamente in Rahova
Despre noi | Contact
0734.824.188

Dream Residence Rahova

Ansamblu rezidential nou cartier nou Rahova, vanzari garsoniere si apartamente noi Direct de la Dezvoltator.

Dream Residence - Apartamente noi in Rahova

Compania noastra a aparut pe piata intr-o perioada dificila pentru piata imobiliara, tinta noastra fiind dezvoltarea de ansambluri rezidentiale de un nivel de calitate ridicat la preturi accesibile.
Astfel a luat nastere primul proiect, Dream Residence, ansamblu care insumeaza un numar de 40 de apartamente noi in cartierul nou din Rahova, avand o linie arhitecturala moderna si o functionalitate optimizata.
Atat in faza de proiect cat si in faza de executie am avut in vedere toate detaliile care sa conduca la un confort urban sporit, materiale premium, astfel incat viitorii locatari sa vada oferta noastra ca fiind cea mai buna optiune din piata.
Va invitam pe aceasta cale la o vizionare a ansamblului, ocazie cu care va puteti convinge ca ceea ce spunem este sustinut de fapte. La scurt timp de la demararea Dream Residence 1, a aparut faza a doua, Dream Residence 2 care vine sa suplineasca ofertele existente cu apartamente configurate in conformitate cu noile cerinte ale pietei imobiliare.

contact