Despre noi | Contact
0734.824.188

Dream Residence Rahova

Ansamblu rezidential nou cartier nou Rahova, vanzari garsoniere si apartamente noi Direct de la Dezvoltator.

Istoric Dream Residence

Proiectele Dream Residence sunt o investiţie a SC Home Store Investment SRL, societate cu capital privat.

În martie 2012 au început lucrările la Dream Residence 1, acestea finalizându-se în octombrie 2012. Construcţia blocurilor Dream Residence 2 si Dream Residence 3 a fost începută în octombrie 2012, fiind finalizată în august 2013, iar lucrările de realizare a imobilului Dream Residence 4 au fost începute în august 2013 şi terminate la sfârşitul lunii mai 2014.

În paralel, a fost începută şi faza a 5-a a proiectului (Dream Residence 5) care este în plină desfăşurare, ce va cuprinde zece blocuri, cu aproximativ 770 de apartamente noi cu parcări aferente, atât interioare, cât şi exterioare.

Zona care se întinde de-a lungul Şoselei Sălaj s-a dezvoltat intensiv, fapt care a condus la o cerere puternică, întrucât poziţionarea complexului rezidenţial este la doar 4 km de Piaţa Unirii.

In anul 2015 dezvoltatorul imobiliar a demarat faza a V-a a proiectului Dream Residence din Şoseaua Sălaj, situat în partea de SV a Bucureştiului, care cuprinde zece blocuri - sase imobile date in folosinta si patru clădiri în execuţie şi vândute în proporţie de 85 %.

Reprezentanţii Dream au lucrat pentru obţinerea tuturor autorizaţiilor de construcţie, acest proiect, al V-lea, făcând trecerea de la ansamblul rezidenţial de sine stătător la dezvoltarea unei comunităţi urbane integrate.

Blocurile Dream Residence 6 şi Dream Residence 7 au fost finalizate în toamna anului 2016 şi vândute integral încă din faza de execuţie. Lansarea blocului 8 a fost făcută în luna mai 2016. Până în octombrie 2016, au fost antecontractate 90 % din apartamentele blocului 8, iar imobilul a fost dat in folosinta in luna iulie a anului 2017.

În luna august 2016 a avut loc organizarea şantierului pentru blocurile 9 şi 10, care au fost vandute in proportie de 60 % inca din primele 3 luni de la lansare. 

In decursul anului 2018 se vor da in folosinta 4 imobile (Blocurile 11, 12, 13, 14) care insumate, ofera pietei imobiliare, circa 300 apartamente cu una, doua sau trei camere. Toarte cele 4 blocuri inchid faza a V-a a proiectului Dream Residence.

Începând cu luna decembrie şi până la începutul lunii martie, pe durata sezonului rece, construcţia intră în conservare, nu se execută nicio manoperă pe bază de apă, astfel încât lucrările să-şi păstreze un nivel ridicat de calitate, nefiind afectate de temperaturile scăzute.
contact

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.