Despre noi | Contact
0734.824.188

Dream Residence Rahova

Ansamblu rezidential nou cartier nou Rahova, vanzari garsoniere si apartamente noi Direct de la Dezvoltator.

PARTNERI

PARTNERI Siguranta unei constructii bine executate si responsabilizarea finisajelor alese sporesc confortul clientilor nostri.

Baumit (origine Austria)

Producator de tencuieli mecanizate si materiale de finisaje, ofera o paleta deosebit de bogata şi inovativa de produse pentru fatade, tencuieli, şape, precum si produse pentru amenajarea curtilor.

CAPAROL (origine Germania)

Partener traditional al proiectelor de constructii care ofera solutii incepand de la colectii de culori la vopsele, lacuri, pardoseli, termoizolatii pana la tapete decorative.

VEKA (origine Germania)

Cel mai mare furnizor la nivel mondial de sisteme de profile din PVC, destinate productiei de tamplarie termoizolanta (ferestre, usi, obloane sau rulouri).

SAUNIER DUVAL (origine Franta)

Lucreaza pentru a satisface nevoile de incalzire, aer conditionat si apa calda menajera, in functie de tipul locuintei si stilul de viata.

EMIL CERAMICA (origine Italia)

Producator de suprafete ceramice din Italia cu o vechime de peste 50 de ani pe segmentul de specialitate.

PORTA DOORS (origine Polonia)

De peste 20 de ani se ocupa de productia usilor de o inalta calitate (usi de interior, usi glisante, sisteme de glisare, usi de intrare, usi de exterior, usi antifonice si rezistente la foc).

FERROLI (origine Italia)

Grup originar din Italia, se ocupa de domeniile: Incalzire-Climatizare pe 4 divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala, Climatizare Industriala.

MEGA DOORS

S-a remarcat in ultimii 12 de ani ca lider pe piata de profil din Romania in productia de usi metalice, usi metalice de exterior, usi de interior.

UPONOR (origine Finlanda)

Furnizor international de solutii pentru alimentare cu apa si incalzire/racire radianta pentru cladiri rezidentiale si comerciale in Europa si America de Nord. 

VALROM

Lider roman in productia de sisteme de produse pentru retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire.

TERAPLAST (origine Olanda)

Este in prezent cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori romani de materiale pentru constructii, instalatii si amenajari.

WIENERBERGER (origine Austria)

Cel mai mare producator din lume de caramizi (POROTHERM) si numarul 2 in productia de ţigle de argila in Europa.

RONDINE GROUP (origine Italia)

Lider international in productia de gresie si faianta, originar din Italia.