Despre noi | Contact
0734.824.188

Blocul 1

-

Apartamente noi Rahova

Zonă:

Str Pucheni 133, Sector 5, Bucuresti

Număr apartamente

Nr. total - 40 Nr. disponibil - VANDUT INTEGRAL
 

Facilităţi ansamblu:

  • canalizare
  • apa curenta
  • gaze naturale
  • curent electric
  • locuri de parcare
  • lift
 

Tipuri apartamente:

Garsoniere, Apartamente cu 2 si 3 camere

Dată finalizare

Finalizat
  Trimite pe mail

Dream Residence 1 - ansamblu rezidential in sectorul 5

Ansamblul rezidential Dream Residence este situat in Rahova, sector 5 si are in compunere garsoniere si apartamente de 2 si 3 camere.
Dream Residence reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti sa achizitionati un imobil nou intr-un ansamblu rezidential din Rahova.
Blocul 1 a fost conceput si proiectat tinand cont de toate standardele de confort, siguranta si calitate in vigoare, ca o alternativa la oferta actuala a pietei imobiliare din sudul Bucurestiului.
Cladirea are 2 scari, avand un regim de inaltime S+P+2E+3R si totalizand un numar de 40 de unitati locative structurate dupa cum urmeaza:

• 8 garsoniere
• 30 apartamente de 2 camere
• 2 apartamente cu 3 camere

Preturi apartamente Dream Residence Rahova

APARTAMENTE 2 CAMERE:
  • tip 1 - 54 mp utili - pret 39.900 Euro     Vezi schita     VANDUT
  • tip 2 - 71 mp utili - pret 52.900 Euro     Vezi schita     VANDUT
  • tip 3 - 64,5 mp utili - pret 44.900 Euro  Vezi schita     VANDUT
  • tip 4 - 63 mp utili - pret 44.900 Euro     Vezi schita     VANDUT

Amplasare ansamblu rezidential

Cladirea este amplasata in sudul Bucurestiului, la doar 4 km de Piata Unirii, in imediata apropiere a Pietei Rahova, pe Strada Pucheni nr 133, sector 5
In imediata vecinatate sunt scoli, gradinite, piata Rahova, Liberty Center, Cora Alexandriei.

Structura

Cladirea este proiectata dupa Codul P100-1/2006 iar conform STAS 1100/1-93 gradul de intensitate macroseismica este 8,5 MSK.
Fundatia cladirii este de tip radier general din beton armat cu grosimea de 50 cm, iar demisolul joaca rolul de cutie rigida, avand toti peretii din beton armat.
Suprastructura este alcatuita din cadre de beton armat dispuse ortogonal pe cele 2 directii principale ale cladirii. Peretii de compartimentare si si cei exteriori nu joaca un rol structural, incarcarile din exploatare fiind preluate de placi, grinzi, diafragme si stalpi.
Cladirea este formata din 2 tronsoane (scari) perfect simetrice, intre cele doua tronsoane existand un rost de dilatatie de 15 cm.

Parcarea

Fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare fie in demisol fie in parcarea exterioara. Pentru intregul proiect sunt prevazute 40 de locuri de parcare, amplasate pe terenul aferent constructiei (proprietate).

Accesul

Accesul in cladire se realizeaza prin parcarea subterana sau prin intrarile supraterane ale celor 2 tronsoane.
Fiecare tronson este deservit de cate un lift care pleaca de la subsol si merge pana la etajul 3.

Confort urban si termic

Zidariile exterioare sunt realizate din caramida eficienta cu goluri verticale tip Porotherm, cu grosime de 20 cm. La exterior, izolatia termica este realizata cu polistiren expandat cu grosime de 10 cm. Acest sistem constructiv este eficient atat din punct de vedere termic cat si din punct de vedere al transmisiei vaporilor.
Se obtine astfel un coeficient de transfer termic de 0.275 W/m2K, fara a avea un punct de roua in interiorul zidariei, acesta fiind situat la exterior, in stratul de polistiren. Aceasta alcatuire a straturilor exterioare inseamna o izolare termica optima, fara posibilitatea aparitiei condensului pe suprafetele interioare.

Finisaje

Peretii sunt tencuiti mecanizat, dupa care s-au aplicat 3 straturi de glet de ipsos.
Sapele, ca si peretii, sunt realizate mecanizat, iar in subsol s-a realizat o sapa rezistenta la trafic greu si la actiuni chimice.
Zonele de bucatarii si bai au tavane din gips carton rezistent la umezeala si termoizolate.
Ca si pardoseli, pentru zonele de bai si bucatarii s-au montat pardoseli reci (gresie) iar in dormitoare si camerele de zi parchet laminat de 8 mm dublu click.
Materialele folosite pentru lucrarile de finisaje sunt de cea mai buna calitate, gresia si faianta fiind importate din Italia, usi interior Porta Doors, tamplarie Rehau cu geam termopan cu control solar etc.

Vecinatati cartierul nou Rahova

Liberty Center
City Mall
Cora Alexandriei
Piata Rahova
Piata de legume fructe Pucheni
Scoala
Gradinita
Liceu
Spital
Parc
contact

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.