Despre noi | Contact
0734.824.188

Dream Residence Rahova

Ansamblu rezidential nou cartier nou Rahova, vanzari garsoniere si apartamente noi Direct de la Dezvoltator.

Testimoniale Locatari

 

Sunt multe de spus despre colaborarea fructoasa intre echipa Dream Residence si clientii nostri, dar referinta cea mai importanta ramane parerea persoanelor care au cumparat in complexul rezidential pe care il dezvoltam.

 

Testimonialele clientilor Dream Residence sunt cei mai buni indicatori ai performantei serviciilor noastre si a calitatii lucrarii prin care facem diferenta, ceea ce ne motiveaza sa construim relatii de incredere."

Mihaela Bivol, Account Director Agentie Publicitate, 35 ani

Am ajuns in vizita la acest ansamblu la recomandarea unei cunostinte....foarte ok, mi-a placut tare mult fata de ceea ce mai vazusem, sincer, pentru o zona la care nu ma asteptam la cine stie ce... dar se pare ca am judecat gresit, zona transformandu-se intr-un intreg cartier, Cartierul Nou Rahova. Am achizitionat un apartament de 2 camere. Finisaje de calitate la alegere, incluse in pret, inclusiv placile de decor, parcare supraterana gratuita, costuri de intretinere reduse, flexibili si foarte amabili la prezentarea apartamentelor. Locuiesc de 3 ani in acest complex si nu regret decizia pe care am luat-o.


Boboc Valentin, Politician, 50 ani

Am achizitionat un apartament de 2 camere in complexul Dream Residence si am fost profund impresionat de responsabilitatea cu care investitorii au facut aceasta constructie. Apartamentele sunt compartimentate modern si care asigura un confort optim. Balcoanele, de tip logie, care sunt construite pe grinzi, oferta posibilitatea extinderii suprafetei utile, astfel transformand un apartament de 2 camere, in 3 camere, costul fiind mai mult decat decent (<45.000 euro pt. 55 mp utili). Finisajele sunt de o calitate superioara si sunt incluse in costul apartamentului, indiferent de alegerea facuta. Recomand tuturor acest complex, de la constructia bine realizata pana la profesionalismul oamenilor din departamentul de vanzari.

 
Turcanu Mihaela, Farmacista, 29 ani

Sunt foarte incantata de complex, am recomandat si voi recomanda tututor cunostintelor acest cartier. Amabilitatea si seriozitatea echipei Dream Residence m-au atras de la bun inceput, primind tot suportul de care am avut nevoie pt. programul Prima Casa. Parcarea subterana ofera un grad ridicat de confort, liftul fiind accesibil din parcarea subterana pana la ultimul etaj.

 

Vlad Grigore, Sportiv, 28 ani

Constructie sanatoasa a blocului (materialele se pot verifica in blocurile inca in constructie), iar izolatia buna se poate observa in preturile intretinerii afisate pe scara blocurilor deja terminate. Sunt foarte multumit de alegerea pe care am facut-o.

Oana Costea, Artista, 40 ani

Atunci cand doresti sa cumperi o locuinta personala este foarte important sa intalnesti oameni implicati si daruiti acestui scop. Sa iti fie asigurat intregul suport si sprijin, lamuriri si sfaturi pentru a face alegerea cea mai buna in acest echilibru atat de cautat: raportul pret-calitate. La Dream Residence am gasit, nu doar aceste lucruri, ci inca multe altele: un respect enorm fata de om, bun simt si o excelenta dorinta de a fi pe deplin multumit clientul. Intr-un cuvant, gratie acestor oameni exemplari ,am cel mai bun si primitor loc de “acasa”. Cu drag si recunostinta, Oana Costea.
 

Bescu Loredana, Manager Asigurari, 30 ani

Superbe apartamente, compartimentare buna, finisaje perfecte. Consilierul de vanzari a fost foarte amabil in prezentarea apartamentului iar pentru orice nelamurire a raspuns prompt. Foarte flexibili la orice propunere facuta catre ei. Pretul foarte bun ! Calitatea face diferenta ! Recomand cu drag si incredere!

contact

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.